Vásárlási információk

Életbe lépett az Európai Unió adatvédelmi rendelete, a GDPR (Altalános Adatvédelmi Rendelet). 

A személyes adatok kezelésének elvei


   A "LED villogó ajándékba"akciót meghosszabbítottuk,
                                                            érvényes visszavonásig!
   Az úszókapu árak 1700 mm magasság határig vannak kiszámolva!

       
                 ÚszókapuBolt.hu

             Az ÚszókapuBolt -ban leadhatja rendelését telefonon is!
 

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni az, ÚszókapuBoltnak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben papír formában nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Az áruházban található termékek között a "Termék kategóriák" menüpont alatt lévő kategórizált termékek között böngészhet. Ha olyan kategória fölé húzza az egeret, ahol termékek találhatók, akkor a felugró ablakban megkeresheti a terméket. A termékeknél rövid leírást, árat, egyéb információt talál. Már itt is berakhatja a kosarába, ha ismeri a terméket. A képre vagy a termék nevére klikkelve jut el a részletesebb leíráshoz.                          
              
A kosár jelre kattintva a terméket a kosárba helyezheti. 
A kosár tartalma megjelenik, a termék nevével és árával. A „Törlés” gombbal törölheti a kiválasztást. Ha a megrendelés mellett dönt kattintson a "Megrendelem" gombra.

Ekkor a bal oldalon megjelenik a vásárolni kívánt termék(ek), a fizetendő összeggel.
Alatta egy ablak nyílt, "Megjegyzés", ide írva üzenhet nekünk, pl. ha a szállítási cím nem egyezik a számlázási címmel.
Még egyszer dönthet a megrendelésről, ha biztos a termékben, „Elküldöm” gombra kattintva
véglegesíti a rendelést.
 

Kérjük adja meg a számlázási címet, ha nem egyezik a szállítási címmel!

Megrendelés elött Önnek be kell lépnie a rendszerbe. Ezt csak akkor tudja megtenni, ha regisztrálja magát. A regisztrációt a "Regisztráció" menüpont alatt találja. Itt a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat kell megadnia. A regisztrációt az e-mail cím azonosítja, azaz minden e-mail címmel csak egyszer lehet regisztrálni. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Kizárólag pontos adatok megadása esetén működik a rendelés! Kérem a helyes telefonszám megadását, mert a rendelés beérkezése után, minden esetben felvesszük a megrendelővel, telefonon is a kapcsolatot!

Ha Ön regisztrált vásárló, de elfelejtette jelszavát, írjon a regisztrált e-mail címéről, és mi az új jelszavát e-mailben elküldjük Önnek.
A „Bejelentkezés” ablak alatt adja meg regisztrált felhasználó nevét és jelszavát, majd nyomja meg a „Belépés” gombot. Ha sikeres a belépés akkor megjelenik az Ön regisztrált felhasználó neve és a kilépés gomb, mely segítségével elhagyhatja az áruházat.
Minden megrendelés egy egyedi rendelés számmal azonosítható, amit emailban elküldünk a megrendelőnek.
Az "Akció" kategóriában az áruházban kapható összes akciós terméket megtalálja. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma.

Szerződéssel kapcsolatos információk

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben és telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. Amennyiben az adott termék oldalán, vagy a honlap egyéb részében nem szerepel külön a szállítási határidő, akkor azt is a visszaigazolásban jelezzük a megrendelőnek.. A "Kapcsolat" oldalon megtalálja a forgalmazó elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt, a képek eltérhetnek a valós megjelenéstől. A hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

Szállítás, fizetés
Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a DPD futárszolgálaton keresztül otthonában vagy egyéb megjelölt címen, a megrendelését követő e-mailben vagy telefonos visszajelzésünk szerinti időpontban veheti át.
Az úszókapuk, az úszókapu "C" profilok, a garázskapuk és a garázsnyitó motor sínek nem szállíthatók futárszolgálattal. Lehetőség van az áru személyes átvételére, ezzel kapcsolatban kérjük telefonos ügyfélszolgálatunkkal sziveskedjen egyeztetni a 0670 313 1414-es telefonszámon.       

Utánvétes fizetés: az áru átvételekor készpénzben, Ön közvetlenül a futárnak fizet, számla alapján, mely tartalmazza a termék árát, és szállítási költségeket. Sajnos ilyenkor fizetnie kell az utánvét díját is, ezért praktikusabb az előre utalás.

Előreutalás: Előreutalással is teljesítheti a megrendelt termék és a szállítási költség ellenértékét (amint megérkezik számlánkra, az utalt összeg, telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a rendelt terméket, vagy átveheti személyesen is.) Ebben az esetben az utánvét költségét nem kell megfizetnie csak a szállítási díjat.
Számlázási és szállítási címek
A kiválasztott termék(ek) megrendelésénél lehet különböző a szállítási és számlázási cím megadása.
A termék
elindításáról tájékoztató e-mailt küldünk Önnek. Amennyiben ez nem történt még meg, vagy további információra van szüksége, hívja a 0670 313 1414-es telefonszámot. További információkért írjon e-mailt az info@uszokapubolt.hu címre, ahol felvilágosítást adunk csomagja hollétéről, várható érkezéséről!

Az elállás joga

 Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatának elküldésével jelezheti. A Vevő az átvétel dátumát bizonyítja a postacsomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladónak a portósan (utánvéttel) feladott árut nincs módjában átvenni! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

 Az Eladó kérheti a Vevőtől az igazoló dokumentumot, hogy a terméket szakember szerelte és a beüzemelést is szakember végezte.

Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásukkal.

A 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet 5.§ c bekezdése szerint a garázskapuk és az úszókapuk rendelése esetén az elállási jog nem érvényesíthető, mivel egyedi jellegű termékeknek minősülnek és kifejezetten a megrendelő kérésére állítjuk elő.

Szavatosság, Jótállás

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadók. A termékekre 12 hónap, illetve 24 hónap garanciát vállalunk. A garancia levéllel nem rendelkező termékeknél a kiállított számlával lehet a garanciát érvényesíteni.
A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze 
kifogását Webáruházunk felé. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli.

A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.
 
Adatvédelemi nyilatkozat

 Az Úszókaputechnika Kft és a Kert S Ház Bt számára kiemelt fontosságú az ügyfelei által rendelkezésre bocsájtott személyes és céges adatok védelme. Mind a hálózati kommunikáció, mind pedig az adatok tárolása, őrzése során minden szükséges lépést megteszünk, hogy biztosítsuk ezeknek az adatoknak a védelmét. A birtokunkban lévő adatokat nem bocsájtuk más felhasználók rendelkezésére, sem üzleti-, sem marketing-, sem magáncélokra. Kivételt képeznek a hatóságok és a szállításhoz szükséges adatközlés.
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság nyílvántartási száma: 40026.

 Az adatkezelést, Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény; valamint A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény szabályozzák.

 A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit, amely folyamatosan elérhető a webárház oldalán. A webáruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot jelen közlemény bármikori megváltoztatására. Az üzemeltető magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Amennyiben látogatónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük írja meg nekünk és megválaszoljuk kérdését. Az üzemeletető elkötelezett a webáruház szolgáltatás minőségének a legmagasabb szinten tartása irányában, a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért azonban semmilyen felelősséget nem vállal.

 Az üzemeltető nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Jelen nyilatkozat csak az üzemeltető által működtetett webáruházra vonatkozik.

 Az Úszókaputechnika Kft és a Kert S Ház Bt fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága megkérdőjelezhető vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

 Az ÚszókapuBolt nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Vásárló regisztráció

Amennyiben a felhasználó vásárolni szeretne a webáruházban, úgy az első vásárlás alkalmával meg kell adni a vásárláshoz szükséges adatokat is, így a vásárló számlázási és szállítási adatait, telefonszámát, e-mail címét, a kapcsolattartó nevét, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavát. A regisztráció során a vásárló jelezheti hírlevél igényét is. A hírlevél igénylés törlését a vásárló bármikor kérheti. A regisztrációt e-mailben visszaigazolja a rendszer. A vásárló köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni. Amennyiben az azonosítás során a vásárló egyedi azonosítója és jelszava helyes megadását követően a vásárló adatai arra jogosulatlan harmadik személy birtokába 
kerültek, az ebből eredő károkért, illetve hátrányokért az ÚszókapuBolt felelősséget nem vállal. A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra. A regisztrált adatokat az üzemeletető, kérelemre törli a rendszerből. A törlési kérelem biztonsági okokból csak akkor lesz érvényes, ha a törlési kérelmet a felhasználó e-mailben megerősíti, így elkerülhető, hogy valaki más szándékosan vagy tévedésből mást töröljön a regisztrációs adatbázisból.
A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Kert S Ház Bt általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit. Jelen általános szerződési feltételek dokumentum nyomtatóbarát, lentebb pdf formátumban letölthető a rendeletekkel együtt.

Kapcsolat, Jogorvoslat

Az üzemeltető adatait teljes körűen megtalálja a "Kapcsolat" oldalon. Ha a vásárló úgy érzi, hogy az adatkezelő megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény szerint járhat el.

 Információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy az uszokapubolt.hu webáruházat működtető, Úszókaputechnika Kft és a Kert S Ház Bt birtokolja az oldalakon látható információkat. Tilos az uszokapubolt.hu oldalairól származó információk, cikkek engedély nélküli bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése! A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.


Letölthető rendeletek

 ÚszókapuBolt Általános Szerződési Feltételek 

213/2008. (VIII. 29.) Korm. rendele az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről 

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről  

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó
 kötelező jótállásról
  

49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében

érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az

            információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

 1995. évi CXIX. törvén a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és       lakcímadatok kezeléséről 

                                                                    Fel