Vásárlási információk


        Az uszokapubolt.hu weboldal nem webáruházként működik!

Életbe lépett az Európai Unió adatvédelmi rendelete, a GDPR (Altalános Adatvédelmi Rendelet).
 

A személyes adatok kezelésének elvei

 
   Az úszókapu árak 1700 mm magasságig vannak kalkulálva!

       
                 ÚszókapuBolt.hu

       Az ÚszókapuBolt -ban telefonon vagy emailben érdeklődhet és rendelhet!
 

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni az, ÚszókapuBoltnak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben papír formában nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A weboldalon található termékek között a "Termék kategóriák" menüpont alatt lévő kategórizált termékek között böngészhet. Ha olyan kategória fölé húzza az egeret, ahol termékek találhatók, akkor a felugró ablakban megkeresheti a terméket. A termékeknél rövid leírást, árat, egyéb információt talál. A képre vagy a termék nevére klikkelve jut el a részletesebb leíráshoz.                     

Az "Akció" kategóriában a weboldalon kapható akciós terméket találja.

Szerződéssel kapcsolatos információk

A "Kapcsolat" oldalon megtalálja a forgalmazó elérhetőségi adatait. Ezen elérhetőségeken jelezheti szavatossági igényét, egyéb kifogását, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt, a képek eltérhetnek a valós megjelenéstől. A hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.

Szállítás, fizetés
Az úszókapuk, az úszókapu "C" profilok, a garázskapuk és a garázsnyitó motor sínek nem szállíthatók futárszolgálattal. Lehetőség van az áru személyes átvételére, ezzel kapcsolatban kérjük telefonos ügyfélszolgálatunkkal sziveskedjen egyeztetni a 0670 313 1414-es telefonszámon.
Előreutalás: Előreutalással is teljesítheti a megrendelt termék és a szállítási költség ellenértékét (amint megérkezik számlánkra, az utalt összeg, telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a rendelt terméket, vagy átveheti személyesen is.) Ebben az esetben az utánvét költségét nem kell megfizetnie csak a szállítási díjat.
Számlázási és szállítási címek
A kiválasztott termék(ek) megrendelésénél lehet különböző a szállítási és számlázási cím megadása.
A termék
elindításáról tájékoztató e-mailt küldünk Önnek. Amennyiben ez nem történt még meg, vagy további információra van szüksége, hívja a 0670 313 1414-es telefonszámot. További információkért írjon e-mailt a szuromi@uszokapubolt.hu címre, ahol felvilágosítást adunk csomagja hollétéről, várható érkezéséről!

Az elállás joga

 Az Eladó kérheti a Vevőtől az igazoló dokumentumot, hogy a terméket szakember szerelte és a beüzemelést is szakember végezte.

Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásukkal.

A 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet 5.§ c bekezdése szerint a garázskapuk és az úszókapuk rendelése esetén az elállási jog nem érvényesíthető, mivel egyedi jellegű termékeknek minősülnek és kifejezetten a megrendelő kérésére állítjuk elő.

Szavatosság, Jótállás

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadók. A termékekre 12 hónap, illetve 24 hónap garancia érvényes. A garancia levéllel nem rendelkező termékeknél a vásárláskor kiállított és a telepítést végző szakember által adott számlával lehet a garanciát érvényesíteni!
A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze 
kifogását a weboldalunk felé. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli.

A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.
 
Adatvédelemi nyilatkozat

 Az Úszókaputechnika Kft és a Kert S Ház Bt számára kiemelt fontosságú az ügyfelei által rendelkezésre bocsájtott személyes és céges adatok védelme. Mind a hálózati kommunikáció, mind pedig az adatok tárolása, őrzése során minden szükséges lépést megteszünk, hogy biztosítsuk ezeknek az adatoknak a védelmét. A birtokunkban lévő adatokat nem bocsájtuk más felhasználók rendelkezésére, sem üzleti-, sem marketing-, sem magáncélokra. Kivételt képeznek a hatóságok és a szállításhoz szükséges adatközlés.
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság nyílvántartási száma: 40026.

 Az adatkezelést, Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény; valamint A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény szabályozzák.

 A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit, amely folyamatosan elérhető az uszokapubolt oldalon. A weboldal üzemeltetője fenntartja magának a jogot jelen közlemény bármikori megváltoztatására. Az üzemeltető magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Amennyiben látogatónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük írja meg nekünk és megválaszoljuk kérdését. Az üzemeletető elkötelezett a weboldalhoz tartozó szolgáltatás minőségének a legmagasabb szinten tartása irányában, a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért azonban semmilyen felelősséget nem vállal.

 Az üzemeltető nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Jelen nyilatkozat csak az üzemeltető által működtetett weboldalra vonatkozik.

 Az Úszókaputechnika Kft és a Kert S Ház Bt fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága megkérdőjelezhető vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

 Az ÚszókapuBolt nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú. 

Kapcsolat, Jogorvoslat

Az üzemeltető adatait teljes körűen megtalálja a "Kapcsolat" oldalon. Ha a vásárló úgy érzi, hogy az adatkezelő megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény szerint járhat el.

 Információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy az uszokapubolt.hu weboldalt működtető, Úszókaputechnika Kft és a Kert S Ház Bt birtokolja az oldalakon látható információkat. Tilos az uszokapubolt.hu weboldalról származó információk, cikkek engedély nélküli bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése! A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.


Letölthető rendeletek

 Úszókapubolt Általános Szerződési Feltételek

213/2008. (VIII. 29.) Korm. rendele az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről 

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről  

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó
 kötelező jótállásról
  

49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében

érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az

            információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

 1995. évi CXIX. törvén a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és       lakcímadatok kezeléséről 

                                                                    Fel